De kinderfeestjes:

De kinderen mogen zandschilderen in kleine boekjes waar ik dubbelzijdige tape in heb geplakt. 

Daarnaast mogen ze ook 'n kaart maken met gekleurd zand, waarbij ze 'n envelop krijgen, zodat ze de kaart thuis op kunnen sturen.

Er liggen verder allerlei spullen op tafel en op de kast waar ze mee mogen werken, zoals sjablonen, stickers, letters,glitterfiguurtjes enz.

De jarige krijgt 'n pakketje gekleurd zand, van 4 potjes cadeau.

Onder 't zandschilderen staan er " hap-slik-weg snoepjes" op tafel . ( Ik heb er bewust geen drinken bij gedaan. Als drinken op tafel staat gaat het gegarandeerd een keer om en is het werk van de kinderen weg. Dat zou jammer zijn. Als het nodig is, heb ik zo en slokje drinken gepakt.)

 

Verder heb ik 'n onderverdeling in leeftijd.

Komen er 4-5- en 6 -jarige kinderen dan mogen er 6 kinderen in de groep zitten . ( Bij een hoger aantal kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie; zie aantekening bij de kosten voor het zandschilderen.)

 

Bij 7-en 8-jarigen, 8 kinderen  en bij kinderen vanaf 9 jaar mogen er 10 kinderen in de groep zitten. Tien kinderen is het maximum aantal wat ik kan plaatsen en waarbij ik dan zelf fijn werk.(Die onderverdeling in leeftijd heb ik dus gemaakt omdat ik alle kinderen evenveel aandacht wil geven en hoe jonger ze zijn hoe meer aandacht ze nodig hebben.)

De kosten voor een kinderfeestje zandschilderen zijn bij het bovenstaande aantal kinderen in de verschillende categorieën €75,00. Bij elk kind extra per categorie komt er €3,50 bij. Dus komen er 8 kinderen in de leeftijdsgroep van 4 t/m 6 dan komt er €7,00 bij.

 

De kinderen mogen 1 1/2 uur werken.

Het kan een beetje uitlopen doordat bv. de kaart van een van de kinderen mislukt. Ik wil alle kinderen tevreden de deur uit hebben. Dan kan het ietsje later worden dus.

Verder wil ik graag dat de cadeautjes thuis worden uitgepakt. Anders gaat de

aandacht sneller uit naar de cadeautjes , misschien is de helft kapot

voordat 't feestje voorbij is ,maar 't kost ook allemaal tijd.

 

Ons telefoonnummer is: 06 36105802

Ons adres is:

't zwaantje 14

5056 ED in Berkel-Enschot.